ΦΟΡΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα, για να μάθετε που είναι η παραγγελία σας.

Ξέρουμε ότι ανυπομονείτε για να παραλάβετε τα αγαπημένα σας προϊόντα!

Να ξέρετε ότι χρειάζεται περίπου 6 με 7 εργάσιμες ημέρες για να έρθουν οι παραγγελίες από την Πολωνία, σε δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστούν περισσότερες ημέρες για να φτάσουν.

Οι παραγγελίες στέλνονται με την ΤΝΤ από την Πολωνία, η παράδοση στην Ελλάδα γίνεται από το δίκτυο της TNT, σε αποπακρυσμένες περιοχές και μικρά νησιά συνεργάζεται με τοπικές courier.

Εάν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί (στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στο ιστορικό παραγγελιών, πρέπει να γραφεί Shipped) και δεν έχετε λάβει τον αριθμό αποστολής, συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα.

Ο αριθμός αποστολής που θα λάβετε, θα είναι της ΤΝΤ, βάζοντας τον αριθμό αποστολής που θα λάβετε σε αυτή τη σελίδα https://www.tnt.com/express/el_gr/site/shipping-tools/tracking.html μπορείτε να δείτε που βρίσκεται η παραγγελία σας.

Για ευκολότερη παρακολούθηση και με ειδοποίηση, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή της TNT για κινητά.

Από το Google Play  –  Από το AppStore

Ο αριθμός παραγγελίας βρίσκεται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας που έχετε πάρει στο email σας, ή στο online κατάστημα, https://shop-global.fmworld.com/Country/GR στο ιστορικό των παραγγελιών σας.

Ο αριθμός παραγγελίας έχει αυτή τη μορφή: [18066/2020/AA-GR/WebShop] οι πρώτοι αριθμοί, πριν το έτος,  είναι ο αριθμός της παραγγελίας σας.

Θα λάβετε απάντηση στο email σας, με τον αριθμό αποστολής της παραγγελία σας.